Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


KÉRDÉSEITEK HOZZÁM

Bármilyen holtakkal

kapcsolatos kérdésre

válaszolok! Még ha butaságnak

is tartod, vagy hangzik.

( Van egy másik oldalam is, ott is vannak kérdésekre válaszok.)

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

veronika750104@ freemail.hu

(Veronika, 2018.10.17 09:57)

Szia! Èrdeklődnèk,hogy èn is szoktam szellemeket látni ès úgy pár ève kb4- ève volt egy látásom. Alvásból èbredtem tudom nem aludtam,mert mèg megis dörzsöltem a szemem,hogy jól látoke. Körülötte olyan fèny volt majd megvakúltam. Fekete ruhába volt ès csukja volt a fejèn arcát nem láttam. Csak nèztük egymást èn a takarom alatt,nyakig betakarozva ő meg az ágyam szèlèn üllt. Aztán egyszer csak felemelte a kezèt felèm akart nyúlni,hát megijedtem. Mivel olyan hosszú ès csontváz szerű volt a keze lassan felèm nyúlt,úgy èreztem a homlokomra akarja tenni a kezèt,de èn megijedtem ès a fejemre húztam a takarot. Aztán hallottam ahogy elmegy ropogott a padló. Nem tudom mai napig milehetett. Esetleg tudnále segíteni milehetett. Arra gondolok lehet lidèrc volt vagy ilyesmi. Köszönöm a segítsèged

Re: veronika750104@ freemail.hu

(Ghost Girl, 2018.12.26 07:53)

Szia Veronika!

Sajnos ezt ennyiből nem tudom megállapítani... De ha válaszolsz pár kérdésre, akkor talán...:
Ez egyszeri dolog volt?
Meg azóta látod a szellemeket?
Az volt az első, amit megláttál?

High blood influence (hypertension)

(AKarcackpriele, 2018.10.11 23:24)

Pression arterielle est comment poupe votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur determination pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent prendre offre sang loin de votre coeur. Chaque set votre coeur bat, il pompe le sang par de vos arteres a la vacances de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/ou-acheter-du-cialis-pas-cher/

Szagergobence@gmail.com

(Gergő, 2016.11.11 21:14)

Idezni nem ideztem, csak beszeltem vele, nem mondzam ki a nevet csak koszontem, kerdeztem es utana megkoszontem, hogy valaszolt es elbucsuztam! Olvastam sok helyen, es nem ajanlja senki, az idezest, igy nem is probalgatom! Nagyon orulok hogy valaszoltal! Azt hittem ez az oldal is "kihalt".

Re: Szagergobence@gmail.com

(Ghost Girl, 2016.11.15 14:45)

Nem. Ez nem halt ki. Csak néha késve írok sajnos. :)

Re: Re: Szagergobence@gmail.com

(Ghost Girl, 2016.11.15 19:27)

https://www.facebook.com/GhostSeeGirl/


Ez az új Facebook Oldalam.

Szagergobence@gmail.com

(Gergő, 2016.11.11 22:32)

Sebastiant amikor másodjára hívtad, akkor nem lehet hogy ahol ő boldog volt, onnan elszakítottad véletlenül, és mostmár nem/nehezen tud csak visszajutni? Mert ha igen, akkor érthető, hogy mérges lett rád! F/13

Re: Szagergobence@gmail.com

(Ghost Girl, 2016.11.15 14:48)

Igen. Ez nincs kizárva, csak akkor még nemtudtam ennyi mindent, mint ma, hiszen az ember is fejlődik az idő múlásával.

Viszont már régóta nem találkoztam vele sajnos. :(
De most remélem visszatalált, és boldog, hiszen, ha nemtalált volna vissza, akkor megkeresett volna megint.

Szagergobence@gmail.com

(Gergő, 2016.11.11 21:20)

Facebook oldal miert nem elérhető? Csinalsz majd egy újat, vagy tudsz adni egy linket, ami működik?

Re: Szagergobence@gmail.com

(Ghost Girl, 2016.11.15 14:46)

A Facebook oldal nemtudom mértnem érhető el. Létrehozok majd egy újat.

Köszönöm, hogy szóltál. :)

Magyarország

(schmidtfanni04@gmail. com, 2016.11.02 16:43)

Szia
Én is látom a szellemeket úgy kb fel éve és az lenne a kérdésem hogy hogyan lehetne egyszerű módon egyedül tovább fejleszteni a kepessegem?!

Re: Magyarország

(Ghost Girl, 2016.11.08 08:46)

Szia Fanni.
Ebben szívesen segítek neked. De ezt jobban szeretném inkább titkosítva megosztani, mert ha egy átlag ember elszeretné fejleszteni magát, mikor nemis látja, annak szörnyű következményei lehetnek.
Ha az e-mail címed megadnád, akkor ha lesz időm, minél előbb rádírok e-mailon, és segítek, amiben csak tudok. :)

Szagergobence@gmail.com

(Gergő, 2016.11.04 00:12)

Szia! Sikerült kapcsolatba lépjek egy szellemmel! Legalább is úgy gondolom..
Most csinaltam egy ilyen yes|no
no|yes. Táblát és megmozdult igaz nagyon kicsit de látszódott!! A dédnagyapámmal sikerült beszélnem :D es megynyugodtam hogy a szellem a házban nem bántó szándékkal van itt!
Kerlek majd válszolj mi a véleményed és mi baj tortenhet! A kerdések előtt udvariasan koszontem es udvariasan búcsúztam es megkertem menjen el! :)

Re: Szagergobence@gmail.com

(Ghost Girl, 2016.11.08 08:42)

Szia. Elolvastam minden hozzászólásodat, és meg kell dicsérjelek. Kevés ember tud kedvesen bánni egy holttal. És te ügyesen megtisztelted. Csak így tovább. Persze...ne nagyon idézgess, mert az rossz irányba is viheti a dolgot, de büszke vagyok rád. És igen. A Szellemeket valóban vonza az emberek éneklése.
Az Odaátról csak annyit, hogy mivel egyrészt még én is élek, ezért nemtudom mi van ott, és a szellemeket is hiába kérdeztem, ők is csak annyit mondtak, hogy:
"-Ha eljő az ideje, te is meglátod!"

Szerintem nem félelmetes hely, de nemvagyok benne biztos.

Szagergobence@gmail.com

(Gergő, 2016.10.31 22:09)

Szia! Meg egy dolog.. Nezegettem továbbb az oldlat és rátaláltam egy olynra hogy milyen szellem leszel.. Es A.. Viszont nem tudom hogy mi van odaát és amit leírtál tényleg majdnem minddel egyetértek ott h az lesz velem De milyen odaát Hogy lehet odajutni Mivel jobb/roszabb ott az élet? Mert én félek tőle de ugyan akkor vágyok is oda szinte!!

Szagergobence@gmail.com

(Gergő, 2016.10.31 21:54)

Szia! Olvasgattam az oldalon és megláttam hogy a szellemek felfigyelnek az énekszóra. Elkezdtem kicsit dúdolni csendben és szavakat énekelgetni, aztán az ajtón túl láttam valami mozgást. Néztem kb 10 másodpercig aztán valahogy nehezen egy határozott mozdulattal elrántottam a fejem... Nem is igazán láttam ott semmit aztán amikor elkezdtem írni és hirtelen hideg lett... Aztán folytattam az irást és oldalra néztem es mintha itt lenne melettem es probálna ijesztgetni nem is látom igazán de érzem hogy ez itt kering.. Most meg már rámtört a sírás!

Most írás közben ki mentem és amikor bejövök félelemmel szinte futva jovok at.. Mindig ezt érzem éjjszaka! Magyarázat e erre hogy nagy telkünk van és nem túl szép kertel rendelkezunk? Van egy elhagyott faház szerü valami a kert közepén de oda nem megy senki mar kb fel éve!

7400 Kaposvár,Zöldfa utca 5.

(Vas Karolina, 2015.03.21 10:34)

Szia!! Én 2-3 éve látom és beszélek a holtakkal!! :~) Ez fogjuk rá hogy para,de én ezt már el tudom fogadni és el is fogadtam már.Hozzám jönnek segítségért,és meg mutatják hogy haltak meg és hol meg hogy mikor. És folyton meg álmodom másnak a halálát balasetét és mikor engem fel keres hogy segítsek rajta akkor mondják meg nekem vagy is szoktam hogy az az ember már régen halott és akkor azt mondom magamba te jó ég.Egyszer belém költözött és szó szerint nem én voltam mert amikor tükörbe néztem akkor annak az embernek a tükörképét láttam aki bennem volt.És úgy kb.3-4 napig volt bennem próbáltam ellent állni de ő sokkal erősebb szellem volt. A szeretteim halálát is meg szoktam álmodni hogy hol mikor és merre lesz a balesetük és mindig be szokott következni ami durva fájdalmas de egyben jó is mert beszélsz vele a halála után is de fájdalmas mikor a fénybe küldöd át és előtte pedig búcsúzik tőlünk.És jó egy olyan emberrel beszélni aki ezeket mind átéli amit én még mai napig is.Velem is ugyan azok történnek és történtek velem mint veled.És akkor még 1-2 évvel ezelőtt is anyu is mondta hogy lát ilyen színes csillogós pontokat és ős meg álmodja kivel mi fog történni halála ideje és hol történik mind ez csak ő nem látja őket hanem álmodja. Én pedig látom is hallom is érzékelem is őket és beszélgetek is velük. Én szellemeken és a hozzá tartózójukon szeretnék segíteni mert én ebben vagyok jó. mikor elmondtam a barátnőmnek kije is halt meg le volt sújtva a hírtől. de én segítettem neki és a szellemnek is el búcsúztak egymástól és a fénybe küldtem.. Szerinted lehetnék segítő a szellemeknek is és a hozzá tartozóknak is?Mit gondolsz erről?

Re: 7400 Kaposvár,Zöldfa utca 5.

(Ghost Girl, 2015.03.21 15:46)

Szia. Szerintem lehetsz segítő, és hidd el, ezt a szellemek is egyszer meghálálják neked. :) Csak így tovább !! :)